Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Jabuke u šlafroku

Jabuke u šlafroku

Jabuke u šlafroku

JABUKE U ŠLAFROKU4 slatke jabuke, kašika cimeta, šolja sitnog kukuruznog brašna, 2 jajeta, pola šolje mleka, ulje za prženje

Jabuke očistite, izdubite nožem za vađenje semenki i isecite na kolutove. Umutite jaja i mleko, a u posebnom tanjiru izmešajte cimet i brašno. Jabuke prvo umačite u smesu od brašna i cimeta, pa u jaja, i pecite na vrelom ulju. Jubuke u šlafroku možete da pospete prah šećerom, medom ili čokoladom.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.