Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Hrskavo svinjsko pečenje

Hrskavo svinjsko pečenje

Hrskavo svinjsko pečenje

Hrskavo svinjsko pečenjeSvinjska plećka
So
kim
1 beli luk
80 g masti
2 kašike meda za hrskavu koricu

Beli luk se izgnječi zajedno sa solju, time se natrlja meso i pospe kimom. Zatim se plećka propeče u vrućoj masti sa obe strane, nalije vodom i peče u vrućoj rerni. Zavisi od ukusa, ali ukoliko želite da dobijete hrskavu koricu, najbolje bi bilo da je premažete sa medom 15 min pred kraj pečenja.
Uz ovo pečenje služe se knedle od krompira i salata od kiselog kupusa.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.