Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

HRSKAVA PILETINA

HRSKAVA PILETINA

HRSKAVA PILETINA

Potrebno je:
600gr pilećeg belog mesa
3 kašike pavlake
1 kašika senfa
2 kašike majoneza
2 čena belog luka
1/2 kašičice mlevene paprike
200gr prezli
500gr krompira,
začin C
biber
ulje

Posebno sjediniti pavlaku, majonez, senf, beli luk i začine, sve dobro izmešati i dodati piletinu isečenu na trake i ostaviti u frižideru 120 minuta. Komad po komad vaditi iz marinade, uvaljati u prezle i redjati na pleh obložen papirom za pečenje. Piletinu poprskati uljem i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Krompir oljuštiti, iseći na kolutove, proprziti na vrelom ulju i servirati sa piletinom.



Recept poslala:
Ivana Pešić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.