Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

GURMANSKI GULAŠ

GURMANSKI GULAŠ

GURMANSKI GULAŠ

Sastojci:
400gr šampinjona
150gr suvo meso
300gr pileće belo meso
1 čaša pavlake
100ml slatko mleko
so, biber, začin
1 kašičica crvene tucane paprike

Priprema:
Suvo meso i pileće iseckati na sitne kockice. Šampinjone takodje sitnije iseckati a pavlaku i mleko sjediniti.
Na malo ulja propržiti suvo meso dodati belo pileće i zajedno pržiti. Dodati šampinjone i pržiti ih sve dok ne ispari sva voda , pa još malo nastaviti sa prženjem. Posoliti, staviti tucanu papriku i sve preliti pavlakom razblazenom mlekom. Ostaviti da se krčka 10 min. na laganoj vatri.





Recept poslala:
Aleksandra Stojković
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.