Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Gibanica s kajmakom

Gibanica s kajmakom

Gibanica s kajmakom

Gibanica s kajmakom500 g gotovih kora
300 g sira
200 g kajmaka
4 jaja
soli po ukusu

U dubljoj činiji umutite čvrst sneg od belanaca, a zatim dodajte žumanca, usitnjeni sir, kajmak i so. Prvu koru premažite uljem, a na drugu stavljajte fil, uvijajte u rolat i tako dok ne utrošite sav materijal. U pleh podmazan uljem naređajte rolate i stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni da se peče oko pola sata.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.