Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Džigerica u slanini

Džigerica u slanini

Džigerica u slanini

DŽIGERICA U SLANINI1/2 kg pileće džigerice, 1/2 kg dimljene slanine, prezle.


Pileću džigericu operite i ostavite da se dobro ocedi. Isecite je na pola ili četvrtine, u zavisnosti od toga koje je veličine šnit slanine. Slaninu isecite na tanke šnite. Svako parče džigerice uvaljajte u prezle i zavite u slaninu. Slažite u vatrostalnu posudu i pecite dok ne porumeni.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.