Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

DŽIGERICA U SATARAŠ SOSU

DŽIGERICA U SATARAŠ SOSU

DŽIGERICA U SATARAŠ SOSU

Potrebno je:
500gr svinjske džigerice iseći na komade srednje veličine i propržiti na malo ulja, zatim naliti 2dl vode i 3 glavice crnog luka. Kad se to uprži do pola dodati seckanu papriku i 2dl paradajz pelata. Ostaviti da se to uprži , kad sva voda nestane dodati 1 kašiku brašna, vegetu i alevu papiku. Sve homogenizovati i ostaviti još malo na vatri. Služiti uz krompir ili makrone po zelji.

Recept poslala:
Milica Rakić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.