Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

DOMAĆI BUREK

DOMAĆI BUREK

DOMAĆI BUREK

Potrebno je:

500gr kora za pitu
500gr sira
50gr putera
250ml vode
125ml ulja
so

Priprema:

U dublji sud sipamo vodu i ulje i posolimo. U kružnu tepsiju premazanu puterom stavimo dve kore, s tim da krajevi kore budu van tepsije. Poprskamo mešavinom vode i ulja. Zatim redjamo nekoliko kora, gužvajuci ih da budu u celosti u tepsiji. Nanesemo izdrobljeni sir. Ponovo poprskamo vodom i uljem i zgužvanu koru. Ponovimo postupak i stavimo preostali sir. Poprskamo uljem i vodom, pa stavimo poslednju koru. Prve dve kore, ciji su krajevi bili van tepsije, presavijemo ka unutra. Poprskamo uljem i vodom. Pečemo u reni na 180 stepeni 25 minuta.

Recept poslala:
Lidija Mladenović
Bela Palanka

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.