Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Crveni kupus s jabukom

Crveni kupus s jabukom

Crveni kupus s jabukom

CRVENI KUPUS S JABUKOM1 kg crvenog kupusa (bez spoljnih liski), grubo iseckan, 4 kašike putera, 1 crni luk srednje veličine - iseckan, 2 kisele jabuke, sitno iseckane, pola kašičice soli, 4 kašike braon šećera, 230 grama soka od jabuke, 2 kašike jabukovog sirćeta

Stavite kupus u cediljku i isperite ga. Zatim ga osušite. U velikom tiganju istopite puter. Ubacite crni luk i pržite dok ne omekša i dobije braonkastu boju. Dodajte kupus i ostale sastojke. Prekrijte poklopcem. Kuvajte na tihoj vatri oko 1 sat, dok kupus ne omekša i dok ne ostane malo tečnosti.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.