Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Crvene pileće šnicle

Crvene pileće šnicle

Crvene pileće šnicle

CRVENE PILEĆE ŠNICLE500 g pilećeg filea, 4 jaja, 3 kašike brašna, 1 kašičica soli, 2 kašičice senfa, 2 kašike kečapa, 1 kašika aleve paprika, 1/2 kašičica bibera


Šnicle izlupajte. Jaja umutite viljuškom. Dodajte brašno, senf, so, kečap, biber i mlevenu crvenu paprika. U tu smesu umočite svaku šniclu i ređajte u činiju. Ostatak prelijte preko šnicli i ostavite da prenoći u fržideru. Sutradan pecite na vrelom ulju. Poslužite uz pire krompir.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.