Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

ČOKOLADNA ROZEN TORTA

ČOKOLADNA ROZEN TORTA

Potrebno je:
Kore za rozen tortu, 2l mleka, 2 margarina ukus slatke pavlake, 6 pudinga slatka pavlaka, 18 kašika šećera, 2 bele milka čokolade, 200gr šećera u prahu, 2 kesice šlaga

Skuvati puding sa mlekom i šećerom. Dok je toplo dodati čokoladu i mešati dok se ne istopi. U ohgalđenu masu dodati margarin, šećer u prahu. Umutiti dobro i filovati korice. Celu tortu premazati šlagom.
Umesto bele čokolade može se koristiti crna čokolada.

Recept poslala:
Nadica Nedeljković
Obrenovac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.