Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Čokolada u četiri boje

Čokolada u četiri boje

Čokolada u četiri boje

Čokolada u četiri bojeZa koru: 3 jaja, 150 g čokolade, 60 g maslaca, 4 kašike šećera, 1 kašika brašna
Za fil: 500 g maskarponea, 2 kašike šećera, 5 dl slatke pavlake, 100 g tamne čokolade, 100 g mlečne čokolade, 100 g bele čokolade, 1/2 kesice vanilin-šećera

Čokoladu i maslac rastopite na pari. Umutite žumanca i šećer pa u to umešajte rastopljenu čokoladu pa kašiku brašna. Na kraju lagano umešajte sneg od belanaca. Pecite na 160 stepeni oko 40 minuta u kalupu obima 24 cm. Svaku čokoladu posebno rastopite na pari, a sa belom rastopite i vanilin-šećer. Izmiksajte maskarpone i šećer, pa u to umešajte umućeni šlag. Podelite smesu na tri dela, pa u jedan dodajte rastopljenu tamnu čokoladu, u drugi rastopljenu mlečnu, a u treći rastopljenu belu čokoladu. Premažite preko kore tamni, mlečni, pa beli fil.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.