Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Carski ražnjići

Carski ražnjići

Carski ražnjići

Carski ražnjićiPileće belo meso
pileća džigerica
svinjetina (krtina)
sveži šampinjoni
crni luk (manje glavice)
dimljena slanina
beli luk
začin C
Ulje

Piletinu i svinjetinu iseći na manje kockice. Pileću džigericu očistiti od žilica i razdvojiti na posebne komade.
Piletinu, svinjetinu i džigericu staviti u smesu napravljenu od ulja, začina i gnječenog belog luka da malo odstoji.
Šampinjone na četvrtine (ako su veći). Crni luk takođe iseći na četvrtine. Slaninu iseći na manje kockice. Na ražnjiće ređati naizmenično sastojke i peći na roštilju.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.