Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Brz potaž od luka

Brz potaž od luka

Brz potaž od luka

Brz potaž od lukaVeća glavica crnog luka
veća šargarepa
2 l pilećeg bujona
po želji, šaka tankih rezanaca za supu (fide)
peršunov list
so, biber

Luk isecen na rebarca i očšćenu i na tanke kolutove isečenu šargarepu spustite u bujon koji vri i na lakšoj vatri kuvajte desetak minuta. Procedite, luk i šargarepu ispasirajte, vratite u bujon i kuvajte još desetak minuta. Po želji zakuvajte i rezance. Pred služenje pospite seckanim peršunom.

Izvor: Lisa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.