Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Bonžita bez glutena

Bonžita bez glutena

Bonžita bez glutena

150 g crne čokolade, 50 g Polimark stonog margarina, 70 g šećera, 9 supenih kašika meda, 100 g susama, 150 g kikirikija i šaka ekspandiranog pirinča.

U posudi istopite čokoladu, Polimark stoni margarin i med, ali pazite da ne proključa. Kikiriki ispecite u rerni, a susam propržite u tiganju, tek da blago porumeni. Kikiriki sameljite, dodajte u otopljenu čokoladu, prethodno sklonjenu sa vatre, a zatim umešajte pečeni susam i pirinač. Sve dobro promešajte, izručite na nauljenu tacnu i ostavite da se hladi u frižideru. Pre serviranja isecite na štanglice.

Izvor: Novosti

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.