Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Beli medaljoni

Beli medaljoni

Beli medaljoni400 g pilećeg belog mesa, 1 veće jaje, 2 kašike kisele pavlake, mešavina suvih začina, peršunov list, projino ili obično brašno ili prezle, ulje

Meso isecite na manje šnicle srednje debljine. Svaki šniclu istucite tučkom za meso. Umutite jaje sa pavlakom, pospite začinom i sitno seckanim peršunom. U dobijenu masu uronite isečeno meso tako da sa svih strana bude pokriveno pripremljenom masom od jaja i pavlake. Meso ostavite u frižideru da odstoji najmanje dva sata ili ga pripremite veče pre pečenja. Pripremljeno meso vadite i valjajte u prezle ili brašno. Pržite na ulju u zagrejanom tiganju sa obe strane dok ne porumeni.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.