Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečene šnicle sa pavlakom i sirom

Zapečene šnicle sa pavlakom i sirom

Zapečene šnicle sa pavlakom i sirom

ZAPEČENE ŠNICLE SA PAVLAKOM I SIROM700 g svinjskih šnicli, 600 g luka, 1/2 l pavlake za kuvanje, 200 g rendanog sira, so, biber, mešavina suvih začina, peršun, maslac i brašno za šnicle

Šnicle narežite što tanje, izlupajte ih čekićem i začinite solju, biberom i mešavinom začina. Uvaljajte ih u brašno i propržite naglo sa obe strane na vrućem maslacu. Luk narežite na tanke režnjeve i takođe ga propržite na maslacu da postane staklast. Namastite tepsiju i na dno poslažite napola pečene šnicle. Po njima raspodelite izdinstani luk. Sve prelijte pavlakom i ostavite preko noći u frižideru. Nakon toga po vrhu rasporedite narendani sir i stavite u rernu da se peče na 200 stepeni 20-25 minuta.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.