Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečena pršuta

Zapečena pršuta

Zapečena pršuta

Zapečena pršuta

Sastojci koji će vam biti potrebni:
6 debljih šnitova pršute, 100 g rendanog tvrdog kačkavalja, 4 prstohvata bosiljka, 2 dl punomasnog mleka, 2 jajeta, 80 g brašna, 30 g putera, 2 prstohvata muskatnog oraščića, so i biber

Priprema:
U činiji pomešajte brašno, malo soli, bibera i 2 prstohvata rendanog muskatnog oraščića. Dodajte jaja i mutite žicom dok ne dobijete glatko, homogeno testo. Postepeno dolijte mleko i potom umešajte kačkavalj. Puterom podmažite vatrostalnu činiju i sipajte testo. Dodajte pršutu narezanu na duguljaste trake i pospite bosiljkom. Pecite 30-35 minuta u rerni na 180 stepeni. Poslužite toplo uz zelenu salatu. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pripremu zapečene pršute


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.