Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečena džigerica

Zapečena džigerica

Zapečena džigerica

ZAPEČENA DŽIGERICA500 g juneće džigerice
3 glavice crnog luka
3 jajeta
decilitar mleka
začin
biber
peršun

Luk iseckajte na sitne kockice i dinstajte dok ne postane staklast. Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta. Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta. Sipajte u đuvečaru (tako da debljina jela bude tri prsta - manji đuveč), umutite jaja, dodajte mleko, začin i prelijte preko džigerice. Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.