Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Užička lepinja sa kajmakom i jajetom

Užička lepinja sa kajmakom i jajetom

Užička lepinja sa kajmakom i jajetom

Užička lepinja sa kajmakom i jajetom

Užička lepinja, nadaleko poznat lokalni specijalitet, priprema se tako što se u presečenu lepinju stavi kašika kajmaka i jedno jaje, izmešaju se i peku u zagrejanoj pećnici oko 10 minuta.

Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za užičku lepinju sa kajmakom i jajetom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.