Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Unutrašnja vrata u bojama unose svežinu u prostor

Unutrašnja vrata u bojama unose svežinu u prostor

Unutrašnja vrata u bojama unose svežinu u prostor

Unutrašnja vrata u bojama unose svežinu u prostorKada se misli na vrata, često se misli samo na njihovu funkciju. Međutim, vrata itekako mogu izgledati efektno i zanimljivo. Pogledajte neke od primera raznobojnih unutrašnjih vrata.
Unutrašnja vrata mogu biti smeo potez u enterijeru, jednako efektan kao i drugi hrabri detalji.

Crvena vrata će uvek privlačiti pažnju. Ukoliko im dodate staklenu površinu sa teksturom i dugačku hromiranu dršku ona će se lako uklopiti u moderan enterijer.

Boja vrata može se složiti sa tepihom ili drugim detaljima u enterijeru kako bi došla do izražaja.

Klizna vrata su posebno zanimljiv element. Ukoliko se pojave u nekoj boji svakako će biti u fokusu i doprinositi lepoti enterijera.

Kombinacija boja na stranama i ivicama vrata je takođe nešto što nam često ne bi palo na pamet ali može biti veoma efektno, pogotovo zbog činjenice da se obojena ivica vrata može videti samo kad su otvorena ili u određenom položaju.

Vrata se takođe bojom mogu slagati sa nekim delovima nameštaja, na primer sa policom za knjige, i na ovaj način produžavati taj komad nameštaja i doprinositi interesantnom utisku u prostoru.

Vrata mogu biti i u potpunom kontrastu sa enterijerom, što se može videti na primeru tamnih zidova i vrata u svetlim neonskim bojama ili svetlih zidova i vrata u jarkim bojama neona.Izvor: Brava Casa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.