Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Tokio omlet

Tokio omlet

Tokio omlet

Sastojci koji će vam biti potrebni za Tokio omlet:
4 jaja, 4 belanca, 100 g barenog pirinča, 30 g ulja, 1 crvena paprika, 100 g trapista, po ukusu soli, po ukusu bibera

Priprema:
Umutite jaja s belancima, dodajte ranije obaren pirinač, iseckanu crvenu papriku, so i biber. Dobro umutite i pržite omlet u tiganju na zagrejanom ulju. Na topao omlet narendajte trapist, servirajte i poslužite uz crni hleb i sok od jabuke. Omlet se nikada ne okreće, već se gotov preklopi. Može se služiti i filovan, kada se nadev stavi na polovinu omleta i prekrije drugom polovinom. Izvor: Stil magazin. Preuzeto iz: Domaća kuvarica, gastronomsko blago Srbije, Mladinska knjiga, mladinska.rs


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za Tokio omlet


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.