Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Teletina sečena na karpaćo

Teletina sečena na karpaćo

Teletina sečena na karpaćo

Teletina sečena na karpaćo

Sastojci koji će vam biti potrebni:
150 g krompira
800 g telećeg bifteka
50 g pesto sosa (teglica)
4 kašike vinskog sirćeta
so, biber
1/2 kašičice senfa
5 kašika ulja
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
1/2 veze luka vlašca

Priprema:
Skuvati krompir. Meso premazati pesto sosom, čvrsto ga uviti u aluminijumsku foliju i kuvati u 500 vode u koju je dodat začin od suvog povrća. Izvaditi meso iz supe i ostaviti da se ohladi. Krompir izgnječiti i dodati 200 ml vruće supe, sirće, so (ukoliko treba), biber, senf i ulje. Iseckati crni, beli luk i vlašac, pa takođe umešati u pire. Meso staviti na kratko u friz. Iseći ga veoma tanko (kao karpaćo) i servirati uz preliv od krompira. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za teletinu sečenu na karpaćo


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.