Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Teleće šnicle u viskiju sa zelenim biberom

Teleće šnicle u viskiju sa zelenim biberom

Teleće šnicle u viskiju sa zelenim biberom

Teleće šnicle u viskiju sa zelenim biberom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
900 g telećih šnicli debljine 2 cm, 4-6 kašika viskija, 1,5 dl goveđeg bujona, 2 kašičice zelenog bibera u zrnu, 1,5 dl kisele pavlake, so, biber

Priprema:
Šnicle operite, prosušite, odstranite suvišnu masnoću, posolite i pobiberite. Na tek malo uljem premazanom i dobro zagrejanom tiganju pržite ih 3 minuta s obe strane. Prelijte meso viskijem i dinstajte još nekoliko minuta. Izvadite šnicle i držite ih na toplom mestu. U tiganj ulijte bujon, zatim dodajte zeleni biber i kiselu pavlaku, kuvajte nekoliko minuta stalno mešajući. U sos ulijte sok od prženog mesa i kuvajte 2-3 minuta, i njime prelijte meso. Poslužite vruće uz kuvani krompir i povrće. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za teleće šnicle u viskiju sa zelenim biberom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.