Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Taljata od goveđeg filea

Taljata od goveđeg filea

Taljata od goveđeg filea

Taljata od goveđeg filea

Sastojci koji će vam biti potrebni:
250 g bifteka, 140 g krompirića, 80 g čeri paradajza, 20 g rukole, maslinovo ulje, origano, majoran, bosiljak, morska so, biber, Aceto Balsamico

Priprema:
Začiniti biftek i peći ga na dobro zagrejanom ulju 12-15 minuta, ukoliko volite da bude srednje pečen. Po želji ga možete pržiti kraće ili duže. Krompir iseći na kriške i ispržiti u fritezi. Paradajz kratko blanširati. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za taljatatu od goveđeg filea


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.