Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Svinjske krmenadle sa povrćem

Svinjske krmenadle sa povrćem

Svinjske krmenadle sa povrćem

SVINJSKE KRMENADLE SA POVRĆEM5 svinjskih krmenadli, 1 kg krompira, 1 zelena paprika, 300 g šampinjona, 1 crveni luk, 4 čena belog luka, 1/2 glavice brokolija, 2 šargarepe, so, biber, mešavina suvih začina, brašno

Lagano istucite krmenadle i začinite ih. Zagrejte ulje, svaku krmenadlu uvaljajte u brašno i naglo prepecite. Izvadite krmenadle i ostavite na toplom. Iseckajte povrće, a luk narežite na četvrtine. Dobro začinite i izmešajte. U tepsiju stavite mast ili ulje, zagrejte u rerni, izvadite i na vruće stavite povrće pa preko njega poređajte krmenadle. Prekrijte aluminijskom folijom i pecite oko 30 minuta. Pred sam kraj skinite foliju i ostavite još desetak minuta da se zapeče.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.