Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

Svinjska rebarca

SVINJSKA REBARCA2 kg svinjskih rebaraca, glavica luka, 2 kašike svinjske masti, 4 kašike kečapa, 3 kašike vočester sosa, 2 kašike sirćeta, 4 kašike limunovog soka, 2 kašike šećera, 2 kašičice senfa, kašičica sušenog bosiljka, pola kašičice čilija, kašičica soli, pola čašičice bibera


Rebarca isecite i kratko prokuvajte u vodi u koju ste dodali so i čili na 10 minuta. Zatim pripremite umak. Na šećeru i masti propržite luk i dodajte sve ostale sastojke i promešajte. Prokuvajte i malo ohladite. Rebarca stavite u posudu, prelijte umakom i pecite u rerni 15 do 20 minuta. Povremeno premažite ostacima umaka.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.