Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Špagete bolonjeze bez mesa

Špagete bolonjeze bez mesa

Špagete bolonjeze bez mesa

Špagete bolonjeze bez mesaGlavica luka
čen belog luka
2 crvene paprike
3 kašike maslinovog ulja
400 g nabubrelih sojinih ljuspica
kašičica cimeta
kašičica aleve paprike
1/2 kašičice kima
so, biber
50 g seckanih badema
2 kašike grožđica
100 ml belog vina
500 ml domaćeg kuvanog paradajza
400 g špageta
2 kašike peršuna ili bosiljak za dekoraciju

Iseckati crni i beli luk. Papriku iseći na kockice. Zagrejati ulje i propræiti ljuspice. Dodati crni i beli luk, kao i papriku. Pržiti 15 minuta, posuti cimetom, alevom paprikom, kimom, solju i biberom. Dodati bademe, grožđice, belo vino i paradajz, izmešati i krčkati 5 minuta. Skuvati špagete.
Špagete servirati sa sosom, posute peršunom ili bosiljkom.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.