Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Sogan dolma

Sogan dolma

Sogan dolma500 g mlevenog mesa
kilogram crnog luka
60 g pirinča
2 kašike maslinovog ulja
4 čena belog luka
jaje
biber
so

Oljuštite crni luk i izdubite sredinu tako da može da se napuni. Na ulju propržite mleveno meso, dodajte seckani beli luk, biber, so i opran i obaren pirinač. Dodajte jaje i sve dobro izmešajte. Punite glavice luka i ređajte u vatrostalnu posudu. Prelijte pavlakom umućenom s malo aleve paprike i pecite u rerni 25 minuta na temperaturi od 200 stepeni.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.