Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Šnicle u vinu

Šnicle u vinu

Šnicle u vinu

Šnicle u vinu500 g svinjskih šnicli
4 velika kisela krastavca
4 barena jajeta
čen belog luka
2 dl suvog belog vina
so
biber
začin

Šnicle izlupajte, uvaljajte u brašno i ispržite na vrelom ulju. Jaja skuvajte i iseckajte zajedno s krastavcima. Kad se meso isprži, izvadite ga u posebni sud a u istom ulju ispržite iseckani luk, krastavce i jaja. Meso vratite u šerpu, nalijte vodom i vinom da prekrije šnicle. Ostavite sve zajedno da se krčka dvadesetak minuta, ali vodite računa da ostane sočno.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.