Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Segedinski gulaš

Segedinski gulaš

Segedinski gulaš

Segedinski gulaš4 pileća bataka
200 g šargarepe
2 glavice crnog luka
so
biber
kim
crvena mlevena paprika
2 paradajza
200 g krompira
200 g šampinjona
200 g crnog hleba
kašika ulja

Priprema
Pileće batake odvojte od kože i kostiju. Na ulju propržite seckani luk i šargarepu isečenu na kolutove, dodajte meso, posolite, pobiberite i začinite kimom. Kad meso bude skoro gotovo, začinite crvenom mlevenom paprikom, dodajte isečen krompir, nalijte vodom i ostavite da se kuva dok krompir ne omekša. Na kraju dodajte isečene šampinjone, paradajz i kuvajte još 10 minuta. Gotovu piletinu na segedinski način servirajte i po želji poslužite sa crnim hlebom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.