Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Šareni potaž

Šareni potaž

Šareni potaž

Šareni potaž

Sastojci koji će vam biti potrebni za šareni potaž:
45 g crnog luka, 45 g šargarepe, 45 g praziluka, 45 g komorača, 45 g tikvica, 45 g brokolija, 20 g celera, 10 g mladog luka, 50 g čeri paradajza, 2 kašike maslinovog ulja, 500 ml vode, 45 g graška, 45 g zelene salate, kašika seckanog vlašca, veza seckanog peršuna, kašika seckanog estragona, 20 g neutralne pavlake

Priprema:
Iseckajte povrće na kockice iste veličine. Na zagrejanom maslinovom ulju najpre dinstajte luk pet minuta, pa dodajte šargarepu, komorač i celer, i njih dinstajte pet minuta na slabijoj temperaturi. Sipajte vodu i kuvajte 8–12 minuta. Dodajte tikvice, brokoli, grašak i praziluk, kuvajte još pet minuta, pa dodajte vlašac, peršun i estragon. Prespite potaž u posudu za serviranje i ukrasite kašikom neutralne pavlake i seckanom zelenom salatom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za šareni potaž


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.