Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Rumba torta

Rumba torta

Rumba torta

Rumba torta

Sastojci koji će vam biti potrebni:
400 g keksa
100 ml mleka, kašika ruma
500 ml slatke pavlake
300 g neslanog sremskog sira
100 g šećera, kesica želatina
kašika kakaoa

Za glazuru:
150 g čokolade za kuvanje
kašika rendane čokolade

Priprema:
Umutite slatku pavlaku sa šećerom i sastavite sa sirom. Želatin rastopite u malo vode na laganoj vatri, prohladite i sipajte u umućenu slatku pavlaku. Trećinu fila odvojte i umešajte kakao. Štark Petit Beurre keks umačite u mleko pomešano s rumom, složite jedan red na duguljastoj tacni, pa po njemu rasporedite polovinu belog fila. Složite zatim red keksa umočenog u mleko s rumom i premažite filom s kakaoom. Ređajte, a na kraju tortu premažite rastopljenom čokoladom ili slatkom pavlakom, po želji. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za rumba tortu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.