Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Rolovani biftek

Rolovani biftek

Rolovani biftek

Rolovani biftek

Sastojci koji će vam biti potrebni:
400 g bifteka, 1 šargarepa, 1 celer, 2 tikvice, 1 plavi patlidžan, so, biber, ulje

Priprema:
Isecite biftek na tanke šnicle, izlupajte meso, pa isecite na duguljaste komade od 80 do 100 grama. Zagrejte ulje i zasebno prodinstajte sitno iseckanu šargarepu i celer, potom tikvice, pa plavi patlidžan. Sjedinite povrće, promešajte i začinite po želji. Premažite time meso, uvijte u rolnicu u obliku pisma i pecite u tiganju. Za punjenje možete da koristite i kačkavalj i dimljenu šunku (ova kombinacija daje puniji, bogatiji ukus). Na kraju prelijte sosom od vrganja. Po želji, dodajte pavlaku i malo senfa. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za rolovani biftek


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.