Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Rižoto sa kestenjem

Rižoto sa kestenjem

Rižoto sa kestenjem

Rižoto sa kestenjem

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 glavica crnog luka, čen belog luka, 300 gr seckane bundeve, 400 gr pirinča, 1 kašičica žalfije, 1 litar bujona od povrća, 100 g kuvanog kestenja, 100 g putera, kačkavalj, peršunov list

Priprema:
Zagrejte malo maslinovog ulja u većem tiganju i propržite cekanu glavicu crnog luka i 1 čen seckanog belog luka. Dodajte 300 gr seckane bundeve, kašičicu žalfije i 400 gr pirinča i kuvajte dva minuta. U smesu sa pirinčem dodajte litar bujona od povrća, dobro izmešajte i kuvajte 150 minuta. Dodajte 100 g kuvanog, seckanog kestenja i kuvajte još 5 minuta, odnosno dok pirinač ne omekša, a bujon dovoljno ispari. Otopite 100 g putera i dodajte u smesu, dobro izmešajte i sipajte u činijice za služenje. Odozgo pospite seckanim, svežim peršunom i rendanim kačkavaljem. Izvor: Stil magazin


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za rižoto sa kestenjem


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.