Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Rimski gulaš

Rimski gulaš

Rimski gulaš

Rimski gulaš

Sastojci koji će vam biti potrebni za rimski gulaš:
200 g svinjskog mesa, 200 g krupno mlevenog mesa, 300 g praziluka, 100 g crnog luka, 100 g koprive, kašika gustina, belo vino, bešamel sos, majčina dušica, origano, bosiljak, kim, garum, biber, korijander

Priprema:
Svinjsko meso isecite na kocke i propržite ga na maslinovom ulju. Od mlevenog mesa napravite ćuftice i dodajte ih u tiganj u kojem se prže kockice svinjetine. Nakon toga dodajte iseckani praziluk, krupno seckan crni luk i koprivu. Nalijte vodom da ogrezne, ulijte malo belog vina i lagano dinstajte. Kad je sve dobro prodinstano, na kraju dodajte začine i kašiku gustina. Krčkajte još desetak minuta. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji ce vam biti potrebni za rimski gulaš


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.