Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Ribanac s kobasicama

Ribanac s kobasicama

Ribanac s kobasicama

Ribanac s kobasicama2 kilograma kupusa ribanca
300 g svežih kobasica
300 g dimljene mesnate slanine
100 g seckanih oraha
struk praziluka
kašika bibera u zrnu
aleva paprika
lovorov list
ulje

Na zagrejanom ulju propržite beli deo praziluka. Kada omekša, dodajte kupus ribanac, biber i list lovora. Dinstajte na tihoj vatri uz povremeno mešanje. Kada kupus promeni boju, dodajte mu alevu papriku i seckane orahe. Odozgo poređajte kobasice za prženje i komade slanine. Stavite u rernu
zagrejanu na 220 stepeni i zapecite dok ne porumeni.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.