Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Restovan krompir sa kobasicom

Restovan krompir sa kobasicom

Restovan krompir sa kobasicom

Restovan krompir sa kobasicom

Sastojci koji će vam biti potrebni za restovan krompir sa kobasicom:
4 veća krompira, 1 glavica crnog luka, so, 1 kašika mlevene crvene paprike, 3 kašike ulja, 2 kobasice

Priprema:
Krompir oljuštite, isecite na kocke i kuvajte u slanoj vodi 20 minuta. Glavicu luka očistite i isecite na rebra. Na malo ulja dinstajte luk oko 10 minuta, dodajte mlevenu papriku i malo vode od kuvanog krompira. Kobasice prelijte sa malo vode i pustite da se kuvaju, a kada voda ispari, zapecite ih sa svake strane. Krompir ocedite, blago izgnječite, da ostanu komadići i prelijte sa lukom. Izmešajte i poslužite uz pržene kobasice. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za restovan krompir sa kobasicom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.