Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Ragu od boranije

Ragu od boranije

RAGU OD BORANIJE200 g sveže zelene boranije
2 šargarepe
glavica crnog luka
50 g maslaca
200 g pečurki
so
biber

Operite i očistite boraniju a zatim je isecite na komade dužine oko tri centimetra. Šargarepu, luk i pečurke iseckajte na tanke šnite. U šerpu sipajte vode da dubina bude oko tri centimetra, pustite da provri, a zatim dodajte boraniju i šargarepu. Poklopite i kuvajte dok se ne obari. Kada je gotovo, istopite maslac u većem tiganju i prodinstajte crni luk i pečurke, dodajte boraniju i šargarepu, začinite po ukusu, poklopite i kuvajte narednih pet minuta.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.