Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Puslica jelka

Puslica jelka

Puslica jelka

Puslica jelka2 belanca, 150 gr šećera, kašičica limunovog sok, prehrambena zelena boja, prah šećer, čokolada za ukrašavanje

Penasto umutiti belanca, a šećer dodavati postepeno. Kada se dobije čvrst sneg, dodati limunov sok i još malo mutiti. Dodati prehrambenu zelenu boju i špricem formirati jelke. Sušiti u rerni oko 60 minuta na 130 stepeni. Kada je pečeno posuti sa malo prah šećera da se dobije izgled napadalog snega, a na vrh staviti čokoladnu zvezdicu - otopite čokoladu sa malo putera tako da dobijete gustu smesu, špricem formirajte oblike na aluminijumskoj foliji, pa ohladite u frižideru. Kada se ohladi odvojite nožem od folije i dekorišite simpatične jelkice.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.