Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Punjene tikvice

Punjene tikvice

Punjene tikvice

Sočne i ukusne punjene tikvice spremaju se u rerni veomajednostavno. Odličan su zdrav lagani obrok za celu porodicu.

Potrebno je:
4 velike tikvice, 300 g mlevene junetine, ½ šolje seckane paprike, ½ glavice crnog luka, 1/3 šolje vode, ½ šolje rendanog čedar sira, ½ šolje maskarpone sira, ¼ šolje seckanog peršuna, ½ šolje mocarele, so, biber

Priprema:
Iseckajte sitno crni luk i papriku. Izdubite tikvice i ostavite sa strane, a unutrašnji deo koji ste izvadili prodinstajte sa lukom i paprikom. Dodajte 1/3 šolje vode i začinite solju i biberom. U većoj posudi pomešajte mleveno meso, maskarpone i peršun. Sve dobro izmešajte i dobijenom smesom napunite tikvice. Pecite u zagrejanoj rerni oko pola sata. Služite sa dinstanim povrćem. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski priborpotrebni za pripremanje punjenih tikvica


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.