Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Punjene tikvice

Punjene tikvice

Punjene tikvice

Punjene tikvice4 tikvice, 3 mlada luka, 1 veći krompir, šaka integralnog pirinča, 1 šargarepa, 300 ml soka od paradajza,1 kašičica suvog bosiljka, 1 kašičica ruzmarina, 1 kašičica origana, so, biber, aleva paprika


Tikvice izdubite kašikom i nožem. Mladi luk isecite i prodinstajte na vodi. Dodajte sadržinu rendanu šargarepu, krompir i pirinač koji ste prethodno oprali. Začinite suvimka začinima, poslite i pobibertite. Sklonite sa ringle i ostavite da se prohladi, a zatim napunite tikvice. Poređajte ih u šerpu, nalijte paradajz sokom i vodom i stavite da se skuva.


Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.