Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Punjena ćureća prsa sa roštilja

Punjena ćureća prsa sa roštilja

Punjena ćureća prsa sa roštilja

 





 



Punjena ćureća prsa sa roštilja



 





 



 



Sastojci koji će vam biti potrebni za punjena ćureća prsa sa roštilja: 6 debljih filea ćurećih prsa (po oko 250 g) vezica bosiljka 200 g gorgonzole puna kašičica slatke mlevene paprike 2 kašike ulja so, biber Priprema: Oprati ćureće filee, prosušiti ih i u svaki zaseći po jedan džep. Bosiljak oprati, pokidati listiće i iseći na trake. Gorgonzolu dobro izgnječiti viljuškom i pomešati sa bosiljkom i alevom paprikom. Filom od sira i začina napuniti džepove filea, te rubove pažljivo zatvoriti drvenim čačkalicama. Premazati meso uljem i peći na roštilju oko 7 minuta sa svake strane. Začiniti solju i biberom. Izvor: Stvar Ukusa



Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.