Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Puding od čia semenki i japanske jabuke

Puding od čia semenki i japanske jabuke

Puding od čia semenki i japanske jabuke

Puding od čia semenki i japanske jabuke

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 konzerva kokosovog mleka (odlično i vrlo ekonomično kokosovo mleko imate u većini velikih marketa), 2 zrelije japanske jabuke, 6 kašika čia semenki, 50g pečenih lešnika (sitno seckani), cimet po želji, javorov ili agavin sirup za slađenje (ako niste vegan, možete staviti med)

Priprema:
Japansku jabuku oljuštite, izgnječite sa viljuškom i pomešajte sa cimetom. U činiji pomešajte kokosovo mleko i čia semenke. Zasladite po želji. Teglice napunite sa mešavinom čie i kokosovog mleka. Prekrijte od gore sa japanskom jabukom i pospite sa pečenim lešnicima. Zatvorite sa poklopcem i ostavite u frižideru sat do dva ili samo ponesite sa sobom. Čia semenke ne moraju da odstoje u frižideru da bi nabubrile. Umesto japanski jabuka možete koristiti i neko drugo voće. Izvor: Kuca stil


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za puding od čia semenki i japanske jabuke


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.