Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Prolećni pire

Prolećni pire

Prolećni pire

Sastojci koji će vam biti potrebni za prolećni pire:
3 praziluka, 2 glavice kelerabe, 3 veće šargarepe, 6 čena belog luka, 1 lovorov list, 2 majčine dušice, 40 g putera, soli i bibera

Priprema:
Očistite i iseckajte povrće na manje komade. Stavite povrće u veću posudu, u koju sve može da stane u jednom sloju. Dodajte začine. Nalijte vodom. Posolite, pobiberite i dodajte puter. Stavite na vatru i pustite da provri, a zatim smanjite temperaturu na minimum, poklopite ili prekrijte alufolijom, i pustite da se krčka narednih sat vremena uz povremeno mešanje. Ako je potrebno, dodajte vodu. Kuvajte sve dok se ne zgusne i postane kao pire. Poslužite toplo. Izvor: Stil magazin


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za prolećni pire


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.