Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Prolećna čorba

Prolećna čorba

Prolećna čorba

Prolećna čorba

Prolećna čorba-sastojci koji će vam biti potrebni:
1 mladi luk, 1 kašika putera, 1 kašika lanenog semena, 2 l vode, 1 lovorov list, 1 srednja šargarepa, 1 manji koren celera, 1 čen belog luka, 1 šolja brokolija, ½ polje seckanog karfiola, 1 šaka kukuruza šećerca, so, biber

Priprema:
Pripremite šerpu u kojoj ćete spremati čorbu i stavite je na ringlu. Sipjate jednu kašiku putera da se rastopi na srednjoj temperaturi, a za to vreme očistite i iseckajte mladi luk, pa ga dodajte u lonac. Ostavite da se krčka, a ukoliko je potrebno, dolijte i malo vode, pa potom dodajte šargarepu i celer koje ste prethodno očistili i narendali. Nalijte vodom, pa potom dodajte i sve ostale sastojke, poklopite i ostavite da se skuva. Nakon desteak minuta, promešajte i probajte da li je gotovo. Začinite po ukusu i služite toplo. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za prolećnu čorbu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.