Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Posni paprikaš od svežih šampinjona

Posni paprikaš od svežih šampinjona

Posni paprikaš od svežih šampinjona

Posni paprikaš od svežih šampinjona400 g svežih šampinjona
2 kašičice soli
kašičica aleve paprike
0,3 dl ulja
biber
2 lovorova lista
½ kašičice čilija
100 g luka
1,5 dl paradajz-soka

Očistite crni luk i isecite ga na kockice. Očistite i šampinjone i isecite ih na krupne komade. Na zagrejano ulje stavite luk i pržite ga da blago porumeni.
Dodajte šampinjone i dinstajte dok ne omekšaju (oko 10 minuta), a potom dodajte po ukusu alevu papriku i čili.
Posolite i pobiberite, ubacite lovor i paradajz-sok. Paprikaš kuvajte oko 10 minuta uz povremeno mešanje.
Poslužite s kuvanim pirinčem kao prilogom.

Izvor: Lisa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.