Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Posne breskvice

Posne breskvice

Posne breskvice

Posne breskvice600 g brašna
500 g margarina
250 g šećera
1 Prašak za pecivo
200 g čokolade
150 g šećera u prahu
malo ruma
malo soka od višnje, jagode ili maline
malo šećera

Zamesite testo od brašna, praška za pecivo, 250 g margarina i 250 g šećera. Pravite kuglice, ređajte ih u pleh i pecite. Izvadite, prohladite, presecite na pola i svaku polovinu izdubite.
Za fil izdubljenu smesu zamesite s malo ruma i ostavite. Posebno umutite istopljenu čokoladu sa prah šećerom, 250 g margarina i malo ruma. Sjedinite s izdubljenom masom i filujte svaku polovinu, pa spojite po dve.
Vrhove breskvica umačite u sok od višnje, maline ili jagode, važno je samo da je crveni sok, pa na kraju uvaljajte u kristal šećer.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.