Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pomoću ovog trika, ispeći ćete šnicle od kojih će vam poći voda na usta!

Pomoću ovog trika, ispeći ćete šnicle od kojih će vam poći voda na usta!

Pomoću ovog trika, ispeći ćete šnicle od kojih će vam poći voda na usta!

Pomoću ovog trika, ispeći ćete šnicle od kojih će vam poći voda na usta!

Male tajne velikih majstora nam zaista mogu promeniti život. Na internetu možete naći mnoštvo saveta kako da poboljšate neko jelo, a mi vam ovoga puta predlažemo da obavezno probate ovaj način spremanja mesa. Šnlicle koje ćete peći bi bilo najbolje da budu debele oko2,5 centimetra i teške oko pola kilograma. Što je šnicla deblja, duže će se peći, a samim tim biti ukusnija i hrskavija. Meso mora da bude sasvim suvo, jer vlada može da napravi paru što ne želimo.

Najbolji način sa potpuno osušite šnicle jeste da ih pospemo mešavinom gustina i soli. U činiji pomešate jednu veliku kašiku gustina i dve supene kašike soli ( ovo je mera za četiri šnicle), a pomoću ubrusa uklonite svu vlagu sa šnicli, a zatim ih posolite mešavinom koju ste pripremili.

Ostavite meso da odstoji u zamrzivaču oko 30 minuta. Naravno, biće dosta hladnije, ali na taj način će se duže peći, što je dodatno poboljšati ukus i imati lepšu koricu. Šnicle stavite na rešetku ispod koje ste postavili pleh u koji će meso ispuštati sokove tokom pečenja. Pecite dok ne porumeni. Prijatno.Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni zašnicle


Predlažemo vam:



Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.