Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pohovane bukovače

Pohovane bukovače

Pohovane bukovače

Pohovane bukovače

Sastojci koji će vam biti potrebni za pohovane bukovače:
1/2 kg bukovače
3 jajeta
1/2 šoljice mleka
1 šoljica kukuruznog brašna
1 kašičica soli
mešavina suvih začina

Priprema:
Pečurke operite i očistite od zemlje. Po želji ih možete iseći na trakice ili ih ostaviti da liče na lepeze. Umutite jaje, mleko, kukuruzno brašno, so i mešavinu začina. Uvaljajte bukovače u tu smesu i pržite ih na vrelom ulju. Nakon prženja stavljajte ih na papirni ubrus da upiju suvišnu masnoću. Služite ih tople ili hladne, uz salatu, umak od kiselih krastavaca ili ren. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pohovane bukovače


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.